Un nou parking in Marasti, pe strada Fabricii

Primarul Sorin Apostu a anuntat astazi ca noul noul parking din cartierul Marasti va costa 7,2 milioane de lei si va fi terminat in doi ani.

Parkingul va fi construit pe strada Fabricii, numarul 4, de firma Concefa. ?Contractul a fost semnat cu aceasta firma, care trebuie sa termine lucrarea in doi ani. Parking - ul urmeaza sa aiba cinci etaje, doua sub pamant si trei la suprafata, si vor putea fi parcate acolo 314 masini", a declarat Sorin Apostu.

Locul unde urmeaza sa fie construit parking - ul este ocupat acum de 16 garaje, care urmeaza sa fie relocate pentru a face loc investitiei muncipalitatii.

Licitatia pentru construirea parking - ului a avut loc in octombrie 2009, dar TCI Developer, una dintre firmele participante, a fost nemultumita de modul in care a fost atribuita lucrarea si a depus o contestatie. Judecarea plangerii de catre Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor a durat aproape 3 luni si in cele din urma a fost respinsa.

 

Primarul Sorin Apostu a spus ca desi firma nemultumita a avut cel mai bun pret pentru construirea parking - ului in Marasti, pe strada Fabricii, membrii Consiliului au decis ca in realitate pretul oferit nu putea fi respectat.

Comentarii Facebook