Apple a lansat tableta Ipad, cu un ecran de 9,7 inci - Galerie FOTO si VIDEO

Apple a lansat pe piata tableta iPad, ultimul gadget al companiei americane despre care se spune ca va revolutiona piata, la fel cum a facut-o si batranul iPhone. Prezentarea noii "jucarii" a fost facuta pentru ziaristi chiar de fondatorul Apple, Steve Jobs.


IPad are 700 de grame si un ecran multitouch, de 9,7 inci. Pot fi vazute videoclipuri, fotografii si cei care vor achizitiona noul tablet il vor putea folosi pentru a naviga pe internet, folosind ecranul gigantic. De asemenea, tableta poate fi folosita pentru a citi carti in format electronic si va avea o autonomie de 10 ore in regim de functionare si 30 de zile in mod de asteptare. IPad are o greutate de 680 de grame si 0,5 inci.

Noul produs al celor de la Apple se doreste un concurent la e-readerele scoase pe piata de Amazon sau Sony.

IPad va fi disponibil pe piata de la finalul lunii martie si preturile vor incepe de la 499 de dolari pentru versiunea de 16 Gb, 499 de dolari pentru versiunea de 32 de GB si 699 pentru cea de 64 de GB.

Din luna aprilie va aparea pe piata si versiunea de iPad cu WiFi si tehnologie 3G, care va costa cu 30 de dolari in plus. Deocamdata nu a fost anuntata data cand noul produs al celor de la Apple va fi disponibil si in Romania.

Comentarii Facebook