Sambata 10 Decembrie

O nouă companie low-cost vine pe Aeroportul din Cluj. Cu ce ofertă bombă s-au lansat


O nouă companie aeriană low-cost va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Astfel, începând cu data de 2 iunie 2016, compania aeriană Pegasus Airlines, lider pe piața aeriană low-cost din Turcia cu o rețea totală de 103 destinații din 40 de țări, va opera zboruri regulate pe destinația Istanbul, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână.

Iată care este programul de zbor:Zborurile anunțate de operatorul aerian Pegasus Airlines pentru destinația Istanbul vor fi operate de pe cel de-al doilea aeroport al celui mai mare oraș din Turcia, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen.

Baza de operațiuni a operatorului aerian turc, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen, este unul din aeroporturile internaționale cu cea mai impresionantă dezvoltare recentă, el înregistrând în 2015 peste 28 de milioane de pasageri.


Intrarea unei noi companii aeriene pe Aeroportul Internațional Cluj va aduce o nouă dinamică a turismului și a schimburilor comerciale în zona, odată cu promovarea relațiilor culturale și de afaceri între Turcia și România.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

Suntem foarte încântați de acest nou operator aerian care va asigura pasagerilor nostri care călătoresc în Orientul Apropiat mai multe opțiuni pentru destinații din această regiune. Totodată prin toate strategiile noastre vom continua să extindem rețeaua operatorilor aerieni, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor noștri.”, a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj.

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vor fi operate în 2016 zboruri regulate de pasageri ale următoarelor companii aeriene: Tarom, Lufthansa, Wizz Air , LOT Polish Airlines, Blue Air, Vueling și Pegasus Airlines.

Comentarii Facebook