O firmă de turism din Cluj, acuzată că a anulat pe nepusă masă vacanțe plătite de 50 de familii

 

O firmă de turism din Cluj este acuzată că a anulat pe nepusă masă vacanțe la schi în Italia, plătite de 53 de familii.

 

Firma AXIS Travel & Event a luat banii clujenilor, dar a anulat toate vacanțele prin email, după ce a intrat în insolvență.

 

Am ales un tur operator care a mai organizat astfel de sejururi. Am ales să mergem pe perioada vacanței copiilor, între 4 și 11 februarie. Am început să plătim încă de anul trecut, am dat avansul și apoi restul de bani. Suntem 53 de familii, care fiecare a plătit până la final între 1.200 și 1.300 de euro", spune Gabriel Culda, unul dintre păgubiți, conform City News.ro.

 

Clujenii cred că nu sunt șanse de a mai recupera banii plătiți în tranșe, încă de anul trecut. ”Firma are o asigurare de turism de 50.000 de dolari și nu acoperă nici măcar sumele plătite de noi. După declararea insolvenței firmei, banii se vor duce în primul rând la stat. Eu vreau doar ca oamenii să știe, să fie atenți când vor să meargă în vacanță", a spus clujeanul.

 

Stimați turiști. Firma AXIS Travel & Event, organizatoare a sejurului la ski în stațiunea Passo Tonale, hotel Piandineve, în perioada 4 - 11 febr. 2017, vă aduce la cunoștință că aceste servicii turistice se anulează, firma declanșând procedura de insolvență. În următoarele zile veți primi informații cu privire la procedeele de recuperare a contravalorii sejurului plătit", se arată în scrisoare transmisă de adsministratorul firmei Florin Todea.

Comentarii Facebook