Muzica de pe Trilulilu e cu licenta! VEZI ce contract au semnat clujenii cu greii muzicii mondiale


Site -ul clujean Trilulilu va semna cu Universal Music, in premiera in Romania, primul contract de licentiere intre un site de partajare de fisiere si cea mai mare companie din industria muzicala.

Trilulilu va difuza cu licenta piesele Universal Music (cea mai mare casa de discuri din lume) si Roton (unul dintre cei mai mari producatori de muzica din Romania).

Ttilulilu va putea astfel sa faca streaming la orice piesa Universal Music, chiar daca aceasta este uploadata de catre utilizatorii site-ului trilulilu.ro.

"Piesele Universal Music sunt cele mai apreciate de catre utilizatorii Trilulilu, generand cateva milioane de ascultari lunar. De exemplu, in 2010, Lady Gaga a fost prima in topul ascultatorilor Trilulilu. Pentru a veni in intampinarea acestui interes, ne pregatim sa lansam canale oficiale Universal Music si Roton unde vor fi disponibile cele mai noi piese lansate de artisti cunoscuti ca Lady Gaga, Rihanna, Inna sau Deepcentral", a declarat Sergiu Biris, directorul general Trilulilu.

"A durat foarte mult timp sa ajungem aici, ne bucuram pentru reusita si ne dorim mult succes alaturi de Trilulilu. Cred, de asemenea, ca marea satisfactie pe care o vom avea noi, Universal si Trilulilu, va fi aceea de a vedea, intr-un timp relativ scurt, ca tot mai multe site-uri de muzica trec de partea buna a pietei. Bani se pot face din muzica si in mod legal, iar Trilulilu este un exemplu in acest sens. Siteurile care exploateaza fara drepturi munca noastra, pe cea a autorilor si a artistilor trebuie sa inteleaga lucrul acesta. Trilulilu nu este doar primul partner al lui Universal, este si primul, adica cel mai mare site de acest gen din Romania, iar alaturarea celor doua branduri nu poate fi decat una irezistibila", a afirmat si Ioana Fesnic, director general Universal Music Romania.

Trilulilu a fost lansat in ianuarie 2007 si este in prezent cel mai vizitat site romanesc, cu peste 3 milioane de vizitatori unici lunar.

 

Vezi AICI comunicatul de presa!

Comentarii Facebook