Milionarul clujean Bogdan Căpușan promovează o schemă de îmbogățire peste noapte! Internauții i-au descusut promisiunile și au întrebări - VIDEO


Milionarul clujean Bogdan Căpușan, îmbogățit din construcții de blocuri, face reclamă unui grup de Telegram, Trading busters, care promite îmbogățire peste noapte din ponturi de trading, mai precis din tranzacționare de criptomonede. ”Geniile” din spatele platformei analizează diverse monede virtuale și oferă ponturi de cumpărare cu profituri mari.  Nimic nu se poate face însă fără plata unui abonament și este recomandat și cumpărarea unui curs, dar Bogdan Căpușan ține să îi avertizeze pe fanii lui că toți trebuie să fie atenți și să investească atât cât pot pierde. 

Astfel de grupuri nu sunt ceva nou, existând pe YouTube încă de acum câțiva ani. Peste tot se oferă ponturi și cursuri, lucruri care cu puțină educație o persoană le poate dobândi gratuit. 

Aveți grijă că prin mediul online a început să circule niște promisiuni din partea lui Bogdan Capusan despre un grup de telegram care promite o metoda revoluționara de day trading indices, ceva nemaivăzut.

Bogdan Capusan spune că este doar investitor în acel proiect, însă își împrumută Ferrari-ul și Rolls-ul creatorului de conținut de pe pagina de Instagram, clasicul scam...

Aveți grijă, mai ales cei începători. Nu credeți promisiuni de 100% win rate și funded trading accounts in 10 zile”, comentează internauții.

Eu nu înțeleg cum plm poate prezenta Capusan așa ceva ? E milionar omul, familia lui este în domeniul construcțiilor demult timp, ei fac legea pe la Cluj cand vine vorba de construcții. Ce dracu i-o fi venit ăstuia să facă așa ceva ?

Îti vine sa zici..bai omul are bani, la ce-i mai trebuie ?! Poate vrea sa ne ajute..

Dar..cand intri pe site si vezi ca trebuie sa cumperi 4 conturi de trading - 2.000$, trebuie sa cumperi primul curs de 750$ și după și premium signals la 500$, ajungi la 3250$ ????

Gasesti 0 informații despre proiect, un rahat de video de 7 minute în care îți explică Georgica ceva pe o engleza de balta. Este foarte, foarte, foarte ciudat”, a mai comentat cineva.

Captură.JPG

Foto: Ferrari 812 GTS deținut de Bogdan Căpușan

Captură1.JPG

Foto: Gheorghe Statie, pozează în persoană de succes lângă mașina lui Bogdan Căpușan, pe site -ul Trading Busters

Un tiktoker a săpat și a găsit mai multe detalii despre această afacere. Cel care ar fi promotorul ideii, Gheorghe Statie, se pozează cu mașinile de lux ale lui Bogdan Căpușan, care i-ar fi cedat și contul lui de YouTube, pe care mulți ani și-a prezentat viața, spunând că totul are ca scop stimularea altor tineri să pășească în lumea antreprenorilor. Așa a adunat acum zeci de mii de urmăritori, iar credibilitatea lui a crescut enorm. ”Platforma de ponturi de trading vinde pachete de crypto signals la 347 de dolari, 498 de dolari sau 750 de dolari. Din prezentarea lui Bogdan Căpușan ar reieși că el nu are nicio treabă cu acest băiat care dă semnale și că l-a descoperit de ceva timp și numai îl recomandă. Dar observăm că aceste mașini ale lui Căpușan apar alături de acest băiat Gheorghe. 

Pe platforma Trading Busters avem firma Trade Stats SRL, înființată în  martie 2023, care are sediul în cartierul Bună Ziua, pe aceeași stradă cu Elite Grup SRL, deținută de Bogdan Căpușan. Cel mai interesant este că Bogdan Căpușan, alături de Statie Gheorghe și Fulea Radu Eugen sunt acționarii firmei, iar domnul Căpușan este chiar administrator și pretinde că nici nu îi cunoaște pe băieții ăștia”, a spus vloggerul. 

Toată lumea se întreabă de ce s-a implicat Bogdan Căpușan în promovarea acestui canal, având în vedere că firma lui, Elite Grup SRL, a avut, în 2016, o cifră de afaceri de 51 de milioane de lei și un profit net de 15 milioane de lei. În anii care au urmat, cifra de afaceri a tot scăzut, iar în 2020 a ajuns la 50.000 de lei, în timp ce în 2021 a urcat la un milion de lei. Acum, compania mai are un singur angajat, în timp ce în 2016 acea 15.

Alte două firme ale familiei au însă cifre de afaceri uriașe:

TELLUS INVEST SRL  - 35.149340 de lei în 2021 

CH TRANSBETON CONSTRUCTII SRL - 31.982.157 de lei în 2021 

Comentarii Facebook