Mihai Seplecan negocia de 6 luni aducerea investiției de 10 milioane de euro la Jucu

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, negocia de circa 6 luni aducerea la Jucu a unei investiții de 10 milioane de euro.

 

Este vorba despre o companie germană, care dorește să deschidă o fabrică în Parcul industrial Tetarom 3. ”Nemții au negociat cu Mihai Seplecan de circa 6 luni. Vin la Cluj și pentru că el este președinte”, a precizat o sursă din rândul negociatorilor.

 

Mihai Seplecan nu a dorit să confirme acest lucru, dar nici nu l-a infirmat. ”Este o investiție necesară pentru județ. Asta pot să vă spun. Partenerul german este încântat de facilitățile din parcul de la Jucu și vor fi create inițial 40 de locuri de muncă”, a declarat Mihai Seplecan.

 

Sursele citate au precizat că investitorul german va vorbi despre aceste negocieri purtate cu Mihai Seplecan la conferința de presă de azi, când va fi semnat și contractul.

 

Compania Henschel GmbH va ocupa la Jucu aproapr 4,5 hectare și ar urma să angajeze pe termen lung câteva sute de persoane. Firma produce elementele mecanice de transmisie pentru maşinile pe şine - tramvai, metrou, tren etc.

 

Mihai Seplecan și reprezentanții Henschel GmbH vor semna contractul pentru noua fabrică în jurul orei 15.00.

Comentarii Facebook