Mai mult decât cadouri: povești cu inspirație, în catalogul online lansat de Iulius Mall Cluj

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar goana după cadourile care în Ajun vor sta sub brad a început. Ca să îți fie mai ușor să alegi cele mai speciale daruri, Iulius Mall Cluj a creat pentru tine un catalog online cu idei de cadouri.

 

Ca să nu mai alergi și anul acesta prin magazine, intră pe site-ul Iulius Mall Cluj și descoperă sugestiile noastre de daruri: produse inspirate și alese cu grijă. Pentru ea am selectat bijuterii fine de la Splend'or, produse de skin care și make-up de la Kiehl's, Marionnaud și NYX Cosmetics. Pentru el am găsit opțiuni inedite la El Unico, cămăși, sacouri și butoni de la D'S Damat, dar și produse de îngrijire de la Kiehl's. Pentru că de sărbători drumurile duc acasă, am ales câteva articole speciale pentru decorarea casei de la Nobila Casa, Magnolia sau Auchan. Sugestii sunt și pentru cei mici: dulciuri de la Coffee Beans și produse inedite de la Cărturești. Mai multe idei de cadouri și propuneri găsiți în catalogul online Iulius Mall Cluj.

 

Nici acum nu ai putut alege cadoul perfect? Nu te speria! Poți să oferi în dar Gift Card-ul Iulius Mall, care este valabil în peste 200 de magazine. Îl poți achiziționa de la Info Point, în versiunea de 50 de lei sau 100 de lei. Nu uita nici de campania noastră de Crăciun! Dacă bonurile tale însumează 500 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere din zona Massimo Dutti cu peste 9.000 de premii instant.

 

Intră pe site-ul Iulius Mall, consultă catalogul și oferă-le celor dragi mai mult decât cadouri de Crăciun!

Comentarii Facebook