Cluj: Autobuzul va opri în fața terminalului de la Aeroport


Firma care a cumpărat afacerea de la UTI, compania bucureșteană care a făcut milioane de euro din exploatarea parcării Aeroportului, ar fi de acord ca autobuzele să intre în parcarea Aeroportului din Cluj și să ia pasagerii chiar de la terminal.

GoTo Parking este o societate a Casei de Insolvență Transilvania (CIT), controlată de omul de afaceri clujean Andrei Valentin Cionca, scrie media9.ro. Compania a cumpărat dreptul de concesiune asupra parcării acordat de Consiliul Județean Cluj firmei UTI, care a promis că va face un hotel și un parking suprateran, dar nu a făcut nimic, iar acum a și vândut pe milioane o afacere care nu ar trebui să îi aparțină pentru că nu s-a ținut de cuvânt.

Legat de preluarea călătorilor direct de la terminal, conducerea CTP Cluj este de acord, dar are nevoie de avizul Consiliului Local.

Autobuzul va fi marcat cursă express, iar biletul va fi 5 lei. Vehiculul va intra în parking pe o poartă estică, va lăsa călători la terminalul de plecări, va opri pentru încărcare la terminalul sosiri, apoi va ieși pe fostul acces cu barieră de la aeroport, chiar lângă stația troleibuzului 5”, a declarat directorul Liviu Neag, conform sursei citate.

Acum, parcarea de la terminalulAeroportului este poate fi folosită în principal de taximetriștii controversați, fiind foarte multe reclamații.

Comentarii Facebook