Localurile de pe Bulevardul Eroilor din Cluj sunt în pragul falimentului din cauza COVID! Unii deja vând - FOTO


Pandemia COVID 19 a afectat foarte tare localurile din Cluj-Napoca, dar cel mai grav pe cele de pe Bulevardul Eroilor. Închise din luna martie, unele nu au mai deschis nici măcar terasele. 

Investițiile foarte mari făcute, i-au determinat pe unii patroni să încerce să scape de pierderi și să vândă afacerile. Cabinet de Vin&Cocotte este unul dintre restaurantele șic ale Clujului, care acum își caută un nou proprietar. 

Chiria este însă una piperată, mai ales că nimeni nu poate garanta când se vor deschide restaurantele în interior și care vor fi regulile pentru a funcționa. 

Unii patroni au reușit să obțină de la proprietarii spațiilor amânarea plății chiriei sau reducerea acesteia, ca un ajutor pentru a trece peste pandemie. 

Conform unor surse un alt lanț de restaurante cu vechime în Cluj, care are spații în mall -uri, dar și în zona centrală și studențească are probleme din același motiv. 

Cert este că fără o deschidere cât mai grabnică a localurilor din centru, multe vor da faliment, mai ales că vine toamna și sezonul teraselor se încheie. Bulevardul Eroilor va deveni curând ”Bulevardul shaormelor” și al mâncării fast food, după ce un local a investit serios în amenajare, iar acum a apărut și lanțul de fast-food deținut de Ștefan Mandachi, care a inițiat protestul autorităților în România. 

117898106_296253411473733_2546109185824481087_n.jpg

Comentarii Facebook