Licitatia pentru pista de 2.100 de metri de la Aeroport, adjudecata. VEZI cine a castigat si cand se fac exproprierile

 

Licitatia pentru noua pista de 2.100 de metri a Aeroportului International Cluj a fost adjudecata. Castigatoare este asocierea condusa de SC Napoca SA, iar societatea Romstrade a pierdut.

"Am avut 6 oferte si patru au fost declarate inacceptabile si neconforme. Din cele doua oferte ramase a fost declarata castigatoare oferta cu pretul cel mai mic, respectiv SC Constructii Napoca SA, SC ICCO System SRL si SC Geo ARC SRL. Pretul de aproximativ 137 de milioane de lei", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

"Avem zece zile pentru contestatii su urmeaza sa semnam contractul si in cel mai scurt timp se pot da dispozitiile de incepere a lucrarilor corelate cu exproprierile din acea zona", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj.

"Termenul de executie este de 6 luni din momentul semnarii. La sedinta de saptamana viitoare vom demara exproprierile pentru primii proprietari. Cei prinsi in partea de inceput a pistei. Lucram la hotararea de consiliu si cred sunt 9 proprietari care sunt prinsi in aceasta hotarare si la sedintele urmatoare vom expropria si pe ceilalti", a mai spus Alin Tise.

 

Pista urmeaza sa aiba in total 3.500 de metri, iar diferenta de 1.500 de metri va fi licitata cel mai probabil anul viitor.

 

Vezi si...

Sase firme se lupta pentru construirea pistei de 2.100 de metri! VEZI ce oferte au facut

Romstrade nu va construi pista de 3.500 de metri de la Aeroport! Oferta este "inacceptabila"

Comentarii Facebook