Le-au cedat nervii ! A fost nevoie de interventia politiei pentru a linisti pasagerii cursei Madrid - Cluj, blocata la sol - VIDEO

Unul din calatori a fost retinut de politie si amendat cu 150 de euro pentru tulburarea ordinii. Este vorba de un cetatean spaniol care incerca sa vina in Romania la prietena lui pentru a-si petrece sarbatorile.

 

Barbatul calatorea impreuna cu trei prieteni romani. Dupa ce au stat mai mult de 24 de ore in asteptare, ei au fost informati ca pot pleca spre Cluj abia miercuri, moment in care spaniolul si-a pierdut cumpatul si a inceput sa faca scandal.

 

Politia aeroportului a intervenit rapid, retinandu-l pe calator, care a fost amendat cu 150 de euro pentru tulburarea linistii. Ceilalti calatori au vociferat si ei si au incercat sa ia apararea tanarului spaniol, pentru a nu fi retinut de politie, insa fortele de ordine nu s-au lasat impresionate. A fost nevoie de sapte politisti pentru a-l imobiliza pe spaniol.

 

Sute de persoane care doreau sa ajunga in Romania au fost blocate in aeroportul Barajas din Madrid de greva controlorilor de trafic aerian spanioli. Pasagerii cursei Madrid- Cluj au fost nevoiti sa petreaca o noapte la un hotel din capitala Spaniei in asteptarea decolarii spre Cluj.

 

VIDEO : Antena 1

 

Comentarii Facebook