Iulius Mall Cluj si Mos Craciun si-au unit fortele pentru a umple tolba de daruri!


Iulius Mall isi rasfata clientii in acest sfarsit de an cu o serie de premii care mai de care mai impresionanate: un Mercedes-Benz, excursii in strainatate sau cec- uri de cumparaturi.

"Din 3 decembrie si pana in seara de Craciun, la cumparaturi de minimum 100 lei se castiga zilnic 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri, 10 cecuri de cumparaturi de 100 lei la toate magazinele din Iulius Mall si un echipament complet de ski (clapari, bete, skiuri si costum). Cele mai ravnite cadouri sunt 3 excursii in doi la ski in Austria, extrase saptamanal, iar marele premiu al iernii: un autoturism Mercedes-Benz clasa B!", precizeaza Gabriela Dobos, PR Assistant Iulius Mall.

Vineri, de la ora 19.00, la intrarea principala in shopping-mall, se inaugureaza decoratiunile de iarna. Atmosfera de poveste va fi intregita de un minunat concert de colinde, de parada lui Mos Craciun, a renilor si spiridusilor sai, dar si de un spectaculos joc de artificii.

Sambata, 4 decembrie, de la ora 17.39, va fi organizata parada "Fulgilor de Nea", in zona Gett's Color Bar, unde micutii vor urca pe podium in inedite costume de fulgi de nea si craiese ale zapezii.

Comentarii Facebook