Protectia Consumatorilor Cluj: Napolact foloseste o reclama mincinoasa! "Lapte din inima Ardealului" este de fapt lapte din Ungaria - VIDEO


Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj atrage atentia ca Napolact foloseste o reclama mincinoasa pentru ca exista suspiciuni ca laptele este adus din Ungaria.

"Am declansat o ancheta si daca se dovedeste ca laptele este adus din Ungaria si alte tari din Uniunea Europeana ii vom obliga sa mentioneze pe cutie sursa laptelui si sa renunte la sintagma 'Lapte din inima Ardealului'", a declarat Mircea Radu, seful Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj (CJPC).

Mircea Radu a declarat ca Napolact incalca Legea 336 privind practicile comerciale incorecte.

"Este un brand care vrem sa ramana la cluj, dar din pacate, in afara de unele sortimente, laptele de 1,5% grasime, nu se mai produce nimic aici. Din sursele mele aduc lapte din import si nu au surse din zona Clujului", a mai precizat seful CJPC Cluj.

Mircea Radu sustine ca laptele este procesat in fabricile Friesland din Targu Mures si Satu Mare si este distribuit in toata tara sub numele de Napolact.

Comentarii Facebook