Sambata 27 Noiembrie

În Iulius Mall Cluj s-a deschis primul magazin Tommy Hilfiger Kids din Cluj-Napoca


Recent, la parterul Iulius Mall Cluj s-a inaugurat o nouă destinație de shopping pentru părinții moderni, care doresc să-și îmbrace micuții în haine cool: TOMMY KIDS. Acesta este primul magazin Tommy Hilfiger pentru copii deschis în Cluj-Napoca.

Noua locație TOMMY KIDS are un design luminos și aerisit, ce reflectă noul concept global al brandului Tommy Hilfiger. Magazinul din Iulius Mall Cluj este amenajat modern, însă păstrează stilul clasic, cu emblematicile culori de brand. Părinții vor găsi aici inspirație pentru ținutele copiilor, magazinul reunind articole de îmbrăcăminte care îmbină moda cu stilul practic și versatilitatea, acestea fiind potrivite pentru ca micii pasionați de fashion să aibă confortul necesar pentru orice fel de activități.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă 2019 pentru copii se remarcă prin aerul american consacrat al brandului, dar și prin caracterul practic al hainuțelor. Propunerile Tommy Kids din acest anotimp sunt jachetele de tip puffer și vestele din pluș moale, care au pe deasupra un strat de țesături impermeabile, potrivite pentru vremea capricioasă de toamnă. Acestora li se adaugă pulovere în culori contrastante cu dungi și stele jucăușe, tricouri și rochii cu imprimeuri florale și broderii Tommy Crest. Tonurile neutre și paleta de culori emblematică a brandului – roșu, alb și albastru – sunt completate cu galben vibrant și roz pal, pentru un plus de stil.

Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitorul exclusiv al brandului Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

Comentarii Facebook