Oradea se pregătește pentru Târgul de Crăciun! Înscrie-te pentru un loc în căsuțe! Preț de la 75 lei/căsuță/zi


În perioada 29 noiembrie - 26 decembrie la Oradea are loc o nouă ediție a Târgului de Crăciun, prilej cu care Piața Unirii este cuprinsă de veselie, colinde și arome îmbietoare, decorațiuni, cadouri și mii de luminițe fermecate – în cea mai caldă atmosferă de Crăciun.

Pregătirile pentru Târg sunt în toi iar Moș Crăciun își caută ajutoare destoinice pentru căsuțele cu bunătăți, pentru întreaga perioadă a Târgului de Crăciun. Prin urmare, producătorii de bucate tradiționale, dulciuri și alte bunătăți, meșterii populari și artizanii care doresc să ocupe căsuțele din Piața Unirii, precum și comercianții care dețin construcții proprii de tip food-truck, se pot înscrie online, completând formularul de înscriere pe www.targuldecraciunoradea.ro. Perioada de înscriere este 23 octombrie - 15 noiembrie 2019, iar înscrierile se fac exclusiv online.

Detalii și Regulament pe www.targuldecraciunoradea.ro și la 0359.807.907.

Târgul de Crăciun Oradea este un eveniment cultural organizat de Visit Oradea cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și adună anual zeci de mii de vizitatori. Din programul evenimentului fac parte concrete în aer liber cu artiști în vogă, concerte de colinde, activități și atracții pentru copii și bineînțeles, întâlniri cu Moș Crăciun.


Comentarii Facebook