Home Garden deschide cel mai mare magazin Non Stop din oraș, în inima Clujului, în SORA Shopping Center, la subsol (P)



Astăzi, 21 iulie, se va deschide magazinul Home Garden, în Sora Shopping Center, o clădire de referință a orașului, care face parte din viața clujenilor, fiind primul Shopping Center din Transilvania, cu o istorie care datează încă din 1938.

Situat la adresa B-dul 21 Decembrie nr. 5 la subsolul centrului comercial Sora, noul supermarket Home Garden este amenajat pe o suprafaţă de peste 700 de metri pătraţi şi se va deschide cu promoții și oferte atractive.

 



"Lansarea pe piața comerțului tradițional reprezintă un moment important în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este un pas nou pe care îl facem și de aceea este cu atât mai important pentru noi. Piața din Cluj este pentru noi “acasă” și de aceea a reprezentat dintotdeauna pentru noi un etalon. Vorbim despre un etalon de calitate, oferită până acum prin produsele Home Garden marca proprie; iar acum prin intermediul magazinului Home Garden dorim să oferim o experiență de cumpărături completă și memorabilă clujenilor”, a spus Tina Bălăncan - Director de vânzări “Safeway International”.

Home Garden este mai central localizat magazin deschis non- stop în Cluj Napoca

Pentru că oamenii au din ce în ce mai puțin timp, ei preferă să își facă cumpărăturile local, cât mai aproape de casă, servici, în special dacă au în zonă magazine mari cu o gamă extinsă de produse care se apropie mult de comerțul modern. De aceea, am decis să venim în sprijinul clujenilor cu deschiderea acestui magazin.

 



Avem încredere că noua experiență de cumpărături pe care o vom oferi va aduce un plus de valoare clujenilor. Facem referință aici la locația centrală cunoscută și programul non stop care extinde intervalul orar în care aceștia își pot face cumpărăturile - practic la orice oră din zi și din noapte, ei se pot aproviziona cu produsele alimentare proaspete sau produse nealimentare de care au nevoie.

În plus, magazinul le va oferi o experiență plăcută și relaxantă în timpul căutării și cumpărării produselor căutate. Am introdus o gamă de sortimente bogată, produse locale dar și internaționale printre care dulciuri din import foarte căutate precum ciocolata, multe sortimente de băuturi alcoolice pentru toate gusturile și ocaziile speciale.

Pe lângă ambianța plăcută, fresh, am dezvoltat condiții pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel prin intermediul unei echipe de oameni dedicați, calificați și profesioniști. Dorim să oferim clujenilor servicii de calitate, pentru ca ei să ne ofere încredere și să ne viziteze cât mai des. Sperăm să satisfacem nevoile clienților noștri prin continua implicare și atenția îndreptată spre dorințele lor acum și în viitor. Și pentru că vorbim despre viitor, cât mai curând intenționăm amenajarea unui raion de preparate calde, produse proaspete gătite și gustoase prin care să oferim mâncare foarte bună oricând clienților noștri. O să continuăm în acest sens completarea portofoliului de servicii cu deschiderea unui raion specializat cu obiecte pentru turiști români și străini, suveniruri și alte produse tradiționale căutate de către vizitatorii frumosului nostru oraș”, a adăugat directoarea de vânzări a “Safeway International”.

Magazinul oferă acum produse alimentare și nealimentare într-o gamă variată, adaptate specificului sezonier (acolo unde este cazul), cerințelor clienților și tendințelor în domeniu, prin intermediul raioanelor specializate.

Produsele ca fructele și legumele au ca principală caracteristică prospețimea dar și calitatea și diversitatea. Magazinul a avut criterii înalte de selecție și aprovizionare ca să răspundă exigențelor consumatorilor. Brânzeturile, lactatele, carnea proaspătă și preparatele din carne, conservele de pește, legume și fructe, alimentele de bază, băuturile variate și băuturile răcoritoare acidulate și neacidulate, apă minerală și plată,produsele congelate, dulciuri, produse de panificație, cafea, ceai și tutun întregesc gama de produse alimentare disponibile.

Pentru cei care doresc să achiziționeze produse necesare pentru casă și uz casnic dar și personal, supermarket-ul oferă și o gamă diversă de produse nealimentare precum: cosmetice diverse, detergenți, produse de menaj, papetărie și altele.

”Te invităm să ne faci o vizită și să te convingi de mixul optim de produse precum și de experiența de cumpărare oferită.

Sperăm să ne ridicăm pas cu pas la nivelul așteptărilor clujenilor printr-o continuă creștere a calității produselor noastre și a serviciilor oferite, să satisfacem nevoile lor, pentru a le oferi noi motive să ne viziteze”, transmit cei din conducerea magazinului.

Safeway International este unul dintre liderii distribuției naționale de produse alimentare și alcoolice, cu 20 de ani de experiență în domeniu și deținătorul mărcii Home Garden. Firma s-a dezvoltat și consolidat continuu în tot acest timp și a reușit să se impună pe piață prin calitate, consecvență și adaptabilitate, ceea ce își dorește să facă și prin intermediul acestui nou magazin, oferind clujenilor șansa de a face cumpărături într-un mediu familiar lor, ușurându-le și diversificându-le experiența de cumpărare

Comentarii Facebook