Ginerele lui Ioan Rus își face Mall în locul fabricii Ursus din Cluj, mândria de odinioară a orașului

 

Ginerele lui Rus, Vasile Puşcaş, prin intermediul firmei sale, Drusal SA Baia Mare, va construi un mall în centrul Clujului, în locul fabricii Ursus, mândria de odinioară a orașului. 

 

Ansamblu rezidențial PLATINIA va avea un mall cu 13.000 mp, 320 de apartamente și o parcare subterană pe două niveluri, fiind construit de Compania Florisal-Drusal.

 

Construcția apartamentelor va fi finalizată în luna septembrie 2016, scrie Vocea Transilvaniei, publicație controlată de ginerele lui Ioan Rus.

 

Chiar dacă noua construcție este una spectaculoasă, clujenii nu pot uita dispariția fabricii Ursus, unul dintre simbolurile orașului. În plus vecinii, au contestat la Primăria Cluj-Napoca ridicarea acestui mastodont în acea zonă, dar în cele din urmă părțile par a se fi înțeles.

 

Constructorii dau și o veste bună șoferilor. Investitorii donează Primăriei Cluj-Napoca o parte din terenul pe care va fi realizată investiția pentru a fluidiza traficul în zonă. Va fi amenajat un un drum de patru benzi care va uni strada Calea Mănăștur de strada Oțetului și va face legătura cu zona stadionului și a Sălii Polivalente.

 

Vasile Pușcaș, ginerele ministrului Ioan Rus, a mai construit la Cluj-Napoca și un imobil pe strada Dorobanților, el având și afaceri cu gunoaie în Maramureș.

 

Ginerele lui Ioan Rus construiește un ansamblu imobiliar de milioane de euro la Cluj-Napoca

Comentarii Facebook