Marti 2 Iunie

Promoție de Paște la Farmec! Vezi ce cadouri le poți oferi celor dragi (P)Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, compania clujeană Farmec oferă o serie de reduceri și promoții pentru clienții săi.

Numai câteva zile ne despart de Sărbătorile Pascale – una dintre cele mai frumoase perioade din an, senine și înflorite ca primăvara. Pentru că sunt Sărbători atât de importante pentru noi toți, ne-am gândit să vă oferim cîteva idei pentru cadourile celor dragi”, anunță reprezentanții Farmec.

Căutați Magazinele Farmec din Cluj și profitați de promoțiile lunii aprilie!:

• Pentru doamne și domnișoarele cochete, avem discount-uri semnificative, de 25%, la produse precum:

o Gerovital H3 Evolution - Fiole cu Acid Hialuronico ASLAVITAL - fiole cu colagen
o GEROVITAL PLANT TRATAMENT - kit de tratament pentru regenararea părului

 
o Gerovital Derma+ Tratament Anticădere Fiole
o Gerovital Derma+ Activator Antirid

 • Pentru cele care îndrăgesc produsele de depilare Farmec, alături de orice cremă de depilare primiți o spatulă specială pentru o aplicare ușoară și rapidă.

• Curățenia de Paște are aliați de nădejde! La orice produs cumpărat din gamele Nufăr sau Triumf primiți cadou un produs Triumf pentru Aragaz de 375 ml.

• Pentru cumpărături de minim 50 RON/bon, veți primi o cremă de mâini cu gălbenele

• Pentru cumpărături de minim 100 RON/bon, v-am pregătit o pereche superbă de cercei cu cristale Swarowski de purtat în zi de sărbătoare, sau chiar de dăruit cuiva drag!

Așadar, dacă vă doriți un cadou frumos dar și folositor pentru femeile dragi din viața voastră, sau, de ce nu, un mic răsfăț de primăvară numai pentru voi, nimic nu e mai ușor de ales decât un produs dintre cele oferite de noi, în oricare dintre magazinele FARMEC din Cluj!

Comentarii Facebook