Farmec deschide un nou magazin de prezentare la Cluj. Vezi ce surprize sunt pregătite pentru clienți(P)

Farmec va deschide astăzi cel mai nou magazin de brand al companiei, care face parte din proiectul Centrul de Frumusețe Farmec. 

 

Pentru realizarea Centrului de Frumusețe a fost investită suma de peste 360.000 euro. ACesta este amplasat la doar câțiva metri de fabrica Farmec șia cuprinde, pe lângă zona comercială, un spaţiu de dialog direct cu consumatorii, precum şi muzeul Farmec în care se prezintă istoria de peste 

 

Lucrăm de multă vreme la planurile acestui concept nou de magazin, un proiect de suflet al echipei Farmec. Suntem foarte bucuroși că, la numai 4 luni de la începerea lucrărilor, vom deschide porțile unuia dintre cele mai atractive magazine de produse cosmetice din Cluj”, spune Mircea Turdean, director general al companiei Farmec. “Este un Centru de Frumusețe dedicat consumatoarelor noastre. Datorită fidelității lor, Farmec continuă să fie în topul preferințelor românilor și cel mai important producător roman de cosmetice. Este o lansare specială pentru noi şi sperăm că şi pentru clujeni. Farmec este un brand simbol pentru Cluj-Napoca şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a rămâne un punct de referinţă pe harta oraşului nostru”, adaugă acesta.

 

Amplasat pe Str. București nr. 55, Centrul de Frumusețe Farmec are o suprafață totală de 225 metri pătrați, dintre care 118 metri pătrați vor destinați prezentării și comercializării efective a produselor. Restul de 107 metri pătrați au fost special amenajați ca spațiu pentru întâlnirile consumatoarelor cu specialiștii Farmec. Astfel, vizitatoarele centrului se vor putea bucura de cele mai noi lansări de produse și vor avea parte de reduceri și promoții speciale. 

 

Mai mult decât atât, vor beneficia gratuit de ședințe de dermoanaliză și consultanță de specialitate pentru a afla care sunt cele mai potrivite produse pentru Deschiderea oficială a magazinului va fi urmată de un week-end special. 

 

Clienţii care vor vizita noul magazin în perioada 11-13 octombrie, vor putea sta de vorbă direct cu specialiştii din echipa Farmec și se vor bucura de surprizele pe care le-au pregătit aceștia. Astfel, la fiecare produs cumpărat, în valoare de minim 10 lei, clienţii vor primi garantat un cadou. 

 

Farmec a deschis primul magazin propriu la Cluj-Napoca in anul 1975.

 

Comentarii Facebook