E.ON simplifica factura de gaze naturale


E.ON Energie Romania a anuntat ca din luna iunie a implementat un nou format al facturii de gaze naturale.

 

"Optimizarea modului de reprezentare a informatiilor cuprinse in factura de gaze naturale are ca scop o mai buna intelegere a sistemului actual de facturare, efectuat in baza consumului estimat sau transmis prin autocitire si a citirii trimestriale a contorului. Noul format al facturii de gaze naturale permite o identificare mai clara a consumului de gaze naturale facturat in primele doua luni, in baza estimarii sau autocitirii. Astfel, pe factura de regularizare, care se emite o data la trei luni, va aparea totalul facturii ca diferenta intre consumul realizat efectiv si consumurile estimate/consumurile rezultate din autocitire care au fost facturate. Sumele facturate in cele doua luni anterioare vor fi evidentiate pe factura de regularizare cu minus", a declarat purtatorul de cuvant al E.ON Gaz, Oana Trandafir.

De asemenea, a fost imbunatatit si modul de reprezentare a datelor pe factura de gaze naturale. Indexul contorului de gaze naturale, mentionat in functie de tipul facturii: estimare, autocitire sau regularizare.

Facturarea consumului de gaze naturale se realizeaza lunar in baza optiunii formulate de catre client in contractul de furnizare a gazelor naturale. Reprezentantii E.ON citesc contorul o data la trei luni.

Comentarii Facebook