Descoperă ofertele anti-inflație de la Auchan și pune pe lista de Paște tot ce ai nevoie pentru o sărbătoare de neuitat!


Paștele este ocazia perfectă de a reuni la masă membrii familiei și prietenii, de a oferi mici daruri, de a surprinde și a crea bucurie. Astfel, pentru a marca așa cum se cuvine această ocazie, Auchan ți-a pregătit și anul acesta o selecție de produse tematice, speciale pentru sărbătorile pascale, cu beneficii extra pentru membrii MyCLUB Auchan. În magazinele Auchan și pe auchan.ro găsești, până pe 18 aprilie, o gamă variată de articole alimentare și nealimentare, de la tradiționalele pască și cozonac, ouă și vopsea pentru ouă, carne de miel, verdețuri și legume proaspete, figurine și ouă de ciocolată și până la decorațiuni specifice pentru casă. 

jkrtwgjjrt.png

Pe lângă sutele de ingrediente cu care îți poți pregăti preparatele de care ai poftă, în hipermarketurile Auchan găsești și zeci de preparate gata de servit, precum drob, sarmale, platouri variate, dar și produse de brutărie  (pâine, pască, cozonaci), produse de cofetărie (prăjituri, torturi) coșuri și pachete cadou, dulciuri (ciocolată, figurine și ouă de ciocolată, praline și bomboane de ciocolată, dulciuri pentru copii). Din ofertă nu lipsesc nici ouăle și vopseaua pentru ouă, brânzeturile, lactatele, carnea și mai ales verdețurile, legumele și fructele proaspete.
hao.png

Super preț la carnea de miel pentru membrii MyCLUB Auchan

Auchan super reducere carne de miel.jpg

În plus, dacă ești membru MyCLUB Auchan te bucuri în exclusivitate de beneficii suplimentare, sub formă de bani ca bonus pe cardul de fidelitate sau reduceri directe. Și pentru că Auchan prețuiește tradiția și rețetele tradiționale, până pe 15 aprilie ai sfert de miel anterior/posterior, jumătate de miel și carcasă la prețul de 37,90 lei/kg, prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, pentru a savura o masă copioasă alături de cei dragi. 

Iar pentru a întregi masa de sărbătoare, poți alege și dintr-o gamă variată de decorațiuni marca Actuel, la un raport calitate-preț foarte competitiv! În colecția Actuel vei găsi figurine în formă de iepurași, puișori, ouă pentru decorarea mesei, șervețele, căni, pahare, fețe de masă, farfurii și platouri, dar și perne cu decor specific, toate pentru a te bucura așa cum se cuvine de sărbătorile pascale.
Vino și tu în cel mai apropiat hipermarket Auchan și descoperă oferta de Paște!  

Comentarii Facebook