De acum poți zbura până în Dubai direct de pe Aeroportul din Cluj. Cu ce frecvență circulă avioanele

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a inaugurat sâmbătă, 19 decembrie, un nou zbor, către Dubai.

Zborurile spre Aeroportul Dubai World Central vor fi disponibile cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, fiind operate de cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air.

Totodată, prin acest nou serviciu aerian, Wizz Air oferă în total de pe baza sa din Cluj-Napoca, 21 zboruri regulate către 11 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

În anul 2016, compania aeriană a anunțat deschiderea a 5 noi destinații: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016).

Suntem bucuroși că inaugurăm zborul Cluj-Napoca – Dubai, operat de compania aeriană Wizz Air, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre această destinaţie până în prezent. Vânzările biletelor pentru această rută s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită și suntem convinși că se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

În prezent, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj sunt operate zboruri către 24 de destinații din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei operatori aerieni. Pasagerii deserviți au posibilitatea de a zbura în întreaga lume, aeroportul fiind conectat la marile hub-uri europene.

Comentarii Facebook