Constructorul indian de masini Tata Motors, interesat sa investeasca la Cluj

Reprezentantii constructorului de masini Tata Motors au avut deja intalniri cu conducerea Consiliului Judetean Cluj pe tema unei posibile investii in Parcul Tetarom III din Jucu.

 

"Am avut o intalnire in cadrul careia s-au discutat diverse aspecte pe care nu le pot face, insa, publice, fiind confidentiale. Este vorba despre o investitie pe care compania respectiva o analizeaza, nefiind luata o decizie. Vorbim de o tatonare a judetului nostru pentru o investitie a companiei in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, citat de Mediafax.

 

Alin Tise sustine ca investitia indienilor ar ajunge la "zeci de milioane de euro".

 

Grupul Tata cuprinde peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum si chimicale. Grupul a avut anul trecut venituri de 67,4 miliarde de dolari.

 

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, a avut venituri de 20 de miliarde de dolari. Compania este cunoscuta pentru masina Nano, cel mai ieftin autovehicul din lume, cu un pret care depaseste cu putin suma de 2.000 de dolari.

 

In parcul Tetarom III din Jucu mai functioneaza compania Nokia.

 

Foto: topnews.ae

Comentarii Facebook