Miercuri 24 Aprilie

Conducta care duce apa de la Tarnita la Dej, inaugurata in stil comunist: "Multumim conducerii judetului" VIDEO


Conducta care va alimenta cu apa proaspata municipiul Dej direct din lacul de acumulare de la Tarnita a fost inaugurata. Momentul festiv nu a fost lipsit de momente de omagiere.

Investitia a fost realizata din fonduri europene si a avut o valoare de 16,46 de milioane de lei. Banii au fost administrati de Compania de Apa Spomes.

Directorul acestei institutii, Dorin Ceataras, a tinut sa ii multumeasca presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, pentru sprijinul acordat in derularea acestui proiect, iar abia apoi a vorbit despre importanta acestuia. "As vrea sa scot in evidenta sprijinul si colaborarea deosebita la realizarea acestei investitii cu autoritatile judetene, domnul presedinte Alin Tise, si domnii primari de Gherla si de Dej. Fara aportul, sprijinul si ajutorul dansilor nu am fi ajuns sa realizam aceasta investitie", a spus Dorin Ceataras.

Din fondurile europene a fost construita o conducta de 20 de kilometri care se leaga la cea existenta si care aduce apa de la Gilau pana la Gherla. "Cei circa 40.000 de locuitori ai municipiului Dej si ai localitatilor arondate, precum si a celor de pe traseul aductiunii, nu vor mai trebui sa se bazeze pe Somes Dej pentru a avea apa in case. Este o investitie mare si multi se bucura de ea", a mai spus si Alin Tise.

Comentarii Facebook