Clujenii, printre romanii ghinionisti la capitolul salarii

In Romania, locuitorii din 15 judete sunt fericitii carora in plina criza le-au crescut salariile. Clujenii nu se numara printre ei, ci sunt in randul celor cu scaderi de salariu anul trecut.

 

Cei mai fericiti romani in ceea ce priveste remuneratia au fost hunedorenii, carora le-au crescut salariile cu 111 lei. Clujenii au castigat mai putin cu 29 de lei.

 

Intr-un top alcatuit de Gandul, al celor celor mai norocosi romani in privinta veniturilor de anul trecut, clujenii se situeaza abia pe locul 25.

 

Pe primele 15 locuri sunt locuitorii din judetele in care salariile au crescut. Urmeaza apoi cei, carora le-au scazut veniturile. Astfel, locuitorii din Hunedoara (cresteri de 111 lei), Harghita (cresteri de 92 de lei), Arges (88 de lei) , Gorj (cresteri de 87 de lei) sunt pe primele patru locuri la capitolul cresteri ale salariilor.

 

Clujul vine abia pe locul 25, cu o scadere de 29 de lei. Sa ne pastram , insa optimismul! Mult mai rau stau locuitorii din Bacau, carora le-au scazut neviturile cu 181 de lei.

 

 

Sursa:  Gandul

Comentarii Facebook