Cluj-Napoca: A doua generație EMBA University of Hull începe cursurile

 

A doua generație EMBA University of Hull, formată din 26 de persoane, începe cursurile în acest weekend. Cursanții vor avea ocazia să se bucure de experiența 100% britanică oferită în Cluj-Napoca de şcoala de business. 

 

Membrii acestei generații EMBA provin din top management şi middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță, educație etc. Media de vârstă este de aproape 34 de ani. 

 

Dr. Andrew Taylor, Director al Programului EMBA, declară: “Această şcoală de business este o experiență nouă, 100% britanică, pentru o nouă generație de leaderi. Businessul va fi înțeles din mai multe perspective prin dezvoltarea calităților antreprenoriale. Bun venit noii generații EMBA University of Hull!”

 

EMBA University of Hull este acreditat de AMBA - The Association of MBAs, precum şi de AACSB - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, de aceasta din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. University of Hull este în top 200 cele mai importante universități din lume, conform Times Higher Education. 

 

Cursurile şcolii de business sunt susținute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Univesitatea Babeş-Bolyai, unul dintre partenerii acestei inițiative. Din cele 13 module, unul are loc în Marea Britanie. Stilul de predare şi de examinare este similar şcolilor de business pe care University of Hull le are şi în alte țări, deschise pe parcursul a 20 de ani. Diploma de absolvire a acestui EMBA este internațională, acordată de University of Hull. 

 

EMBA University of Hull a fost lansat în 2015, prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business, Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup.

 

Universitatea Babeş-Bolyai - Executive Education (UBB-EE) este o asociaţie care gestionează EMBA-ul 100% britanic derulat în Cluj-Napoca. Preşedintele UBB EE este Prof.Univ.Dr. Vasile Puşcaş.

Comentarii Facebook