Celebrul brand clujean Dennver se reinventează, după 25 de ani! Se extinde magazinul din Florești, cu oferte speciale pentru clienți FOTO


Unul dintre cele mai longevive branduri autohtone din Cluj, Dennver a ajuns la vârsta de 25 de ani, iar în acest an compania a pornit un proces masiv de rebranding, prin care abordează o nouă identitate matură și minimalistă, care să portretizeze un sentiment de unitate în toate magazinele sale.

Cunoscuți pentru calitatea serviciilor și relațiilor dintre angajați și clienți, cei de la Dennver își reîmprospătează imaginea în acest an, păstrând în același timp etica și valorile care le-au adus succes și le-au creat o bază fidelă de clienți de două decenii jumătate încoace. 

Atunci când s-a deschis compania noastră, în urmă cu 25 de ani, ideea de marketing pe piața locală nu prea exista, așa că noi ne-am axat pe calitatea serviciilor pe care le-am furnizat clienților noștri. Putem să ne mândrim cu unii dintre cei mai bine pregătiți angajați în magazinele noastre, capabili să le ofere consultanță specializată clienților în toți pașii, pentru a putea alege exact produsele de care au nevoie. În acest an am decis să implementăm un proiect de rebranding, care să ne aducă imaginea și strategia de marketing în secolul 21, însă vom păstra în continuare aceleași valori și același nivel de calitate și profesionalism cu care i-am obișnuit pe clienții noștri”, explică cei din conducerea Dennver.

Astfel, întreaga imagine a bine cunoscutului brand Dennver, inclusiv emblematicul logo, a primit un nou aspect, modern și minimalist.

Punctul culminant al strategiei de rebranding îl reprezintă un upgrade major în incinta locației din Florești. Mai exact, este vorba despre extinderea magazinului cu o nouă clădire, de aproximativ 500 de metri pătrați, întinsă pe două etaje. Clădirea are un design unicat, cu o tematică industrială.

IMG_5817.JPG

IMG_5823.JPG

În afară de acest proces de rebranding al imaginii companiei și al aspectului vizual al noului magazin, scopul nostru este să extindem cât mai mult gama de produse și servicii disponibile în locația din Florești, pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor și cerințelor clienților noștri”, mai spun cei de la Dennver.

Astfel, clienții pot găsi acum tot ce au nevoie pentru proiectele lor, de la materiale de construcții, materiale pentru finisaje și renovare, instalații sanitare și termice, scule și unelte profesionale, vopsele și lacuri, materiale electrice, electrocasnice de bucătărie, elemente de feronerie, obiecte sanitare, până la soluții pentru casă și grădină.

Mai mult, Dennver anunță că, în viitorul apropiat vor fi introduse și noi servicii în locația din Florești. Mai exact, este vorba despre un sistem de colorare de vopsea și tencuială decorativă.

Totodată, primii clienții care vor călca pragul noului magazin  vor avea parte de surprize, vouchere și reduceri de până la 20% la anumite produse selectate. Mai mult, pe parcursul întregii veri se va desfășura și o tombolă cu premii speciale. 

Pentru a descoperi toate ofertele și promoțiile speciale,clienții sunt invitați să calce pragul noului magazin de pe strada Avram Iancu, nr. 300, din Florești, care și-a deschis porțile la începutul acestei săptămâni.

IMG_20190611_110816.jpg

Despre Dennver

Compania Dennver s-a înființat în anul 1994, ca o afacere de familie, având inițial un singur punct de lucru, însă, în decursul celor 25 de ani de existență s-a ajuns la un număr de peste 100 angajați, în trei locații (Cluj-Napoca - str. Campului, nr. 84-86, str. Campului, nr. 69; Florești - str. Avram Iancu, nr. 300).

Ideea de afacere de familie a fost păstrată și în modelul de afacere al companiei, fiind pus accentul puternic pe relația dintre clienți și angajați. ”DENNVER oferă soluții, nu doar produse” este deviza companiei, aceasta putându-se lauda cu competențele profesionale ale angajaților, capabili să le ofere clienților, atât persoanelor care caută soluții casnice cât și profesioniștilor din industrie, consultanță de calitate și sfaturi pentru cele mai eficiente achiziții.

În ceea ce privește viitorul companiei, viziunea DENNVER va rămâne în continuare și pentru următorii 25 de ani centrată pe identificarea celor mai bune soluții, în conformitate cu avantajele și beneficiile pe termen lung ale produselor. 

Pentru mai multe informații despre companie, informații privind produsele sau asistență online, accesați site-ul Dennver: https://dennver.ro/shop/

Comentarii Facebook