Cele mai căutate produse Xiaomi în România


Există multe branduri chinezești care și-au făcut loc pe piața internațională. Puține se pot lăuda cu comunități loiale de clienți. Una dintre ele este Xiaomi, iar în rândurile următoare vedem care sunt cele mai populare produse în România.

Telefoane Xiaomi

Chinezii de la Xiaomi sunt cunoscuți în primul rând pentru telefoanele pe care le produc. Raportul bun dintre preț și specificații a fost principalul lucru care i-a dus în topul preferințelor consumatorilor de tehnologie. Astfel, cele mai populare telefoane în momentul scrierii acestui articol sunt:

Xiaomi Mi 9T


Este un model încărcat cu tehnologie, despre care cel mai apreciat comentariu lăsat pe site-ul eMAG spune:


„Il am de o luna, timp in care am tot avut timp sa il testez. Ecranul in primul rand e fenomenal, e fullscreen, fara notch-uri, cu culori exceptionale si luminozitate excelenta in soare. Design-ul e superb ( glacier blue ), i-am luat separat husa transparenta, cea din pachet ii ascunde spatele frumos.”

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Cu o diagonală mai mare și un preț mai mic decât modelul anterior, Redmi Note 8 Pro a fost atât de bun, încât brandul „Redmi” a devenit unul de sine stătător. Iată o opinie despre acest telefon:


„Vrei un telefon la preț accesibil și să fie bun??? Acesta este printre primele care trebuie cumpărate. Se poate compara cu unul de 3000de lei, poate e mai bun decât ăla. Bateria chiar ține și nu îmi vine să cred. Momentan chiar nu am nimic de zis contra, recomand cu drag pentru cine nu a încercat niciodată această marcă”

Xiaomi Redmi Note 10


Toată lumea vorbește despre camera de 108 megapixeli a noului Samsung Galaxy S20 Ultra, însă nu coreenii au fost primii pe piață cu acest modul. Onoarea îi revine lui Redmi Note 10, un telefon care, în acest moment, este de vreo trei ori mai ieftin decât vârful de lance Samsung. 


„Xiaomi a luat prin surprindere pe toata lumea cu Mi Note 10, datorita camerei de 108 MP, declarata de Dxo Mark cea mai buna din lume, la egalitate cu Huawei Mate 30 Pro. Eu cred ca Xiaomi a facut multi pasi in directia corecta cu Mi Note 10.”

Ceasuri și brățări fitness Xiaomi


În aproximativ 5 ani, ceasurile inteligente și brățările fitness au devenit accesibile și comune. Xiaomi are o gamă bogată din care clienții pot alege. Iată-le pe cele mai populare dintre ele:

Xiaomi Mi Band 4

Cu peste 800 de review-uri, monitorizarea ritmului cardiac, a somnului și a activităților sportive, plus o autonomie de până la 20 de zile, nu e greu

de înțeles de ce Mi Band 4 este cel mai de succes produs de fitness al chinezilor. Nici prețul nu e rău.

Xiaomi Mi Band 3 HR

Dacă prețul format din 3 cifre este totuși prea mare pentru tine, află că poți avea aceleași funcții de mai sus într-o brățară și mai ieftină. Mi Band 3 HR se află cu doar o generație în spatele celei mai populare brățări Xiaomi. Poate că acesta este și motivul pentru care merită să îi dai o șansă.

Xiaomi Amazfit Stratos

Podiumul este completat de un smartwatch ce promite o suită de funcții de monitorizare, autonomie de până la 5 zile și un preț atractiv. Amazfit Stratos se laudă cu includerea GPS-ului și cu o autonomie suficientă pentru 100 de kilometri alergați de către cei puși serios pe treabă.


Care dintre modelele de mai sus ți se pare cel mai interesant?

Comentarii Facebook