Câți muncitori Bosch vor lucra la Jucu până în 2015 - VIDEO

 

Bosch vrea să dubleze în fiecare an numărul de muncitori care vor lucra în fabrica de la Jucu, din parcul Tetarom 3.

 

Începem cu aproximativ 300, în acest an, și vom dubla cifra în fiecare an. Asta înseamnă, în 2014, de la 300 la 600 de muncitori, aproape 800, iar în 2015 aproximativ 1.000 - 1.200 de muncitori. Asta este planul”, ne-a explicat Philipp Janovsky, reprezentant al Departamentului Managementul Calității.

 

De asemenea, în 2013, la fabrica Bosch de la Jucu se va lucra într-un singur schimb. ”Muncitorii vor avea 30 de minute pauză pentru a lua masa. Programul va fi de 8 ore pe zi și, pentru început, va fi numai un schimb. Vom discuta când va fi introdus și schimbul doi, în funcție de volumul de producție. Nu știm încă. Facem un plan și apoi vom decide”, a mai explicat Philipp Janovsky. 

 

În privința veniturilor, muncitorii Bosch de la Jucu vor câștiga salariul mediu pentru regiunea Cluj. ”Salariile sunt conform mediei pe Cluj. Trebuie să negociem la fiecare nivel”, a spus Philipp Janovsky. Întrebat dacă salariile vor fi de circa 300 de euro, reprezentantul Departamentului Managementul Calității Bosch a spus că: ”Totul depinde de calificare. Trebuie să negociem, dar salariile vor fi în conformitate cu salariile medii din Cluj și împrejurimi. Am făcut o evaluare medie și asta înseamnă că vom vedea cât trebuie să câștige un muncitor”. 

 

La Târgul de locuri de muncă organizat de Bosch la Cluj, vineri, 19 aprilie, sunt colectate CV -uri de la candidați, fiind oferite 100 de job -uri. Oamenii vor fi chemați la interviuri în a doua jumătate a anului, urmând ca, cel mai probabil, să fie organizat un alt târg forță de muncă pentru recrutarea a altor 225 de muncitori.

Comentarii Facebook