Cât poate câștiga în Cluj-Napoca un data scientist net pe lună


Un angajat pe postul de data scientist poate câștiga între 1.700 şi 2.500 de euro net pe lună, conform unei platforme cunoscute de oferte de locuri de muncă.

Persoanele analitice, cu studii de specialitate în automatică, cibernetică, informatică sau matematică, pot aplica pentru rolul de data scientist, care este şi foarte bine remunerat. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, însă un data scientist este persoana care furnizează previziuni, pe baza unor indicatori specifici şi, de asemenea, dezvoltă şi recomandă practici şi proceduri de afaceri care să îmbunătăţească serviciile pentru clienţi. În prezent, cea mai mare densitate a ofertelor de angajare pentru astfel de poziţii o regăsim în Cluj-Napoca, iar salariul net pentru o astfel de poziţie este de 1.700 de euro, în medie şi poate ajunge la 2.500 de euro”, afirmă Ana Vişian, marketing manager pe una dintre cele mai populare platforme de joburi.

Acum sunt 1.134 posturi vacante pentru poziţia de data scientist, dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active.

Cluj-Napoca are cele mai multe anunţuri de angajare. 

Comentarii Facebook