Câștigurile la pariurile online șansă sau stiință ? (P)



Fara nici o indoiala cei mai buni sportivi sau o echipa de fotbal au abilitatea de a evita infrangerea insa calitatile lor tin seama si de sansa ?

Probabilitati in cazul aruncarii monedei :

In cazul pariurilor online pe fotbal daca nu va pricepeti la acestea, puteti avea o imagine de ansamblu asupra probabilitatilor matematice urmand exemplul cu o moneda aruncata pentru a observa de cate ori se repeta capul sau pajura.Daca ar fi sa aruncati o moneda de 100 de ori ar exista o sansa de 75 % ca sa iasa capul de 6 ori in linie si o probabilitate de 10 % sa nimeriti pajura de 10 ori consecutiv…, secventa de mai jos a poate ajuta mai mult :

 


Ne punem urmatorele intrebari :

Ultimul rand cu 7 zeroruri in linie din imagine stanga evidentiaza o perioada mai favorabila ? Urmeaza o serie de cifra 1 ? E la mijloc o calitate anume , o stiinta ? ( nu pt.ca e vorba de o moneda si secventa cu 7 zeroruri in linie e posibil sa se intample si se va intampla …)

Din acest tipar ne putem da seama ca in pariurile sportive , de exemplu o echipa ce este in crestere de forma ,poate induce aceasi judecata ca si in secventele cu moneda si ne poate face sa supraevaluam sansele echipei amintite sa continue aceasta forma.

Hai sa inlocuim cifrele 0 si 1 cu o secventa de V ( victorie ) si I ( infrangere ) si ascundem cateva parti din secventa :

VVVIVIIIVIVIVIIIVIVVIVVVIVVVVVVVVVV???VVVVIIII???

Ce concluzie tragem ? Ca multi pariori au tendinta sa opteze pe continuarea sirului de victorii desi orice e posibil sa inlocuiasca necunoscutele (????) , insa mintea umana are capabilitatea de a-si crea tipare pe care sa le urmeze inversunat desi nu prea exista o logica buna.

Factorul abilitati , stiinta la pariuri :

Fara nici o indoiala marile personalitati din lumea fotbalului , jucatori de valoare mare , au obtinut performanta datorita talentului lor in sa sa nu omitem rolul sansei , norocului din ecuatie , adica in cazul cu moneda , de exemplu pt. Cristiano Ronaldo moneda cantareste mai mult intr-o parte datorita calitatilor sale astfel ca sansa sa iasa cap ( sa inscrie) sa fie mult mai mare.

Sau putem lua un exemplu de comparatie privind forma echipelor si ne punem intrebarea ca poate o echipa ce a avut o forma in ultimele meciuri 5 meciuri IIVVV ,sa invinga o echipa din aceasi liga ce a avut ca forma urmatoarea performanta VVIII ? De exemplu conform pronosticurilor pe meciurile de fotbal date de site-ul www.fanatikpariuri.com , raspunsul e ,probabil, dar in realitate victoriile in linie sunt posibile datorita combinatiei a mai multi factori , variabile ,dintre care face parte si norocul , sansa.Ignorand norocul din aceasta ecuatie ajungem sa cadem victime supraevaluand sansele unei echipe de a castiga in linie un nr. mare de meciuri.

Comentarii Facebook