Bubuie prețul chiriilor în Cluj! Agent imobiliar: „Prețurile nu vor scădea, dar nici nu vor crește”


Septembrie a adus scumpirea în imobiliare, iar Clujul rămâne în topul orașelor cu cele mai scumpe chirii. Studenții care nu au prins un loc la cămin sunt nevoiți să plătească sume uriașe pentru o garsonieră.

Cele mai scumpe chirii sunt în zona centrală a Clujului, dar și în cartierul Zorilor, acolo unde prețurile pornesc de la 400 de euro pentru o garsonieră, 650 de euro pentru apartamentele cu două camere și 800 de euro pentru cele cu trei camere.

„Se simte o creștere de aproximativ 15-20%. Prețurile vor stagna. Valul mare de închirieri a fost până la finalul lunii septembrie. Prețurile nu vor scădea, dar nici nu vor crește", spune Iustinian Berindei, agent imobiliar, pentru Antena 3 CNN.

Prețuri apartamente: Clujul este cel mai scump oraș din România, fiind mult peste București

În Cluj-Napoca, în luna septembrie a.c., prețul mediu de cerere pentru un apartament nou a fost de 2.508 euro/metru pătrat, similar cu cel din luna anterioară, dar mai mare cu 5% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În același timp, apartamentele vechi au avut un preț mediu de cerere de 2.455 euro/metru pătrat, cu 7% mai mare comparativ cu aceeași lună a anului trecut.

Comentarii Facebook