Boc spune când vor resimți românii creșterea economică URIAȘĂ, realizată de guvernul Cîțu: 13% e record


Primarul Emil Boc a continuat laudele la premierul Florin Cîțu și a spus că românii vor simți în buzunare creșterea economică uriașă în perioada următoare. 

Florin Cîțu ”este un premier eficient. Uitați-vă la creșterea economică record de 13%, pe care o are România, care trebuie să se resimtă cât mai repede în buzunarele românilor. 

De la creșterea economică și până când va fi resimțită este o perioadă de timp. Ea va fi urmată și de creșterea puterii de cumpărare a românilor”, a spus Boc, la o emisiune radio. 

Întrebat de moderator cum va fi resimtă mai exact, pentru că totul s-a scumpit, Boc a explicat, stângaci, că ”prin scăderea inflației. Acum este corelată cu o creștere a inflației și la nivel european și mondial. Aceasta este sezonieră. După acest ciclu va urma un proces în care inflația va scădea și vom resimți efectelor creșterii economice în buzunarele oamenilor, cel puțin așa spun specialiștii. Pentru asta trebuie continuate investițiile. 

Eu am fost la București și îți vine să îți tai venele pe traseul Turda - Alba. E o aglomerație uriașă. M-am interesat că va fi gata și acest tronson de autostradă, în acest an. Aceste lucruri vor duce la creșteri de salarii pentru români”, a explicat Emil Boc. 

Comentarii Facebook