Blue Air, firma miliardarului Nelu Iordache, cel care vrea sa construiasca pista de la Cluj, a intrat in insolventa


Compania Blue Air, detinuta de miliardarul Nelu Iordache, cel care vrea sa construiasca pista de 3.500 de metri de la Cluj, a intrat in insolventa pentru o datorie de 200.000 de euro.

Insolventa in cazul Blue Air a fost ceruta de Tarom, Carpat Air si SC Service Excellence Solutions SRL. Tribunalul Bucuresti, Sectia a VII-a Comerciala, a dispus pe 6 octombrie 2010, in dosarul nr. 13886/3/2010, deschiderea procedurii de nsolventa impotriva societatii Blue Air Transport Aerian SA, cel mai mare transportator aerian privat de tip low cost cu afaceri in anul 2009 de peste 140 milioane de euro, anunta realitatea.net.

Reprezentantii Blue Air neaga faptul ca ar avea probleme si, printr-un comunicat de presa, au anuntat ca nu exista datorii catre firmele care au cerut insolventa.

Blue Air face parte din grupul de firme Romstrade, controlat de omul de afaceri Nelu Iordache. Firma acestuia a depus singura oferta la Consiliul Judetean Cluj pentru construirea pistei de 3.500 de lei a Aeroportului International Cluj.

Iordache va investi in noua pista 113.6 milioane de euro, cu 6,4 milioane mai putin decat a cerut Consiliul Judetean prin caietul de sarcini.

Comentarii Facebook