Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA)

 

Parcurgand cu succes auditul IOSA, Blue Air este acum inregistrat IOSA.

 

IOSA este programul de evaluare acceptat si recunoscut international, creat să analizeze managementul operational si procedurile de control al unei companii aeriene.

 

Pe parcursul auditului, care implica controlul a peste 900 de standarde si bune practici recomandate, sunt analizate urmatoarele departamente: zbor, control operational si dispeceratul de zbor, departamentul de inginerie si intretinere, operatiunile la bordul aeronavelor executate de insotitorii de bord, operatiunile la sol, departamentul cargo si securitate.

 

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: ”Suntem incantati sa putem spune ca azi suntem inregistrati IOSA. Auditul IOSA a fost un proces lung si meritos care a avut ca rezultat cresterea sigurantei si alinierea operationala la standardele recunoscute si acceptate international. Prin urmare suntem comisi sa asiguram excelenta in operare pentru pasagerii nostri”.

 

Regional Vice President Europe, Rafael SCHVARTZMAN: ”IOSA este un sistem de evaluare recunoscut si acceptat la nivel mondial, creat sa analizeze mamangementul operational si procedurile de control a unei companii. Inregistrarea IOSA solicita o munca asidua din partea personalului si implica alocarea unei cantitati mari de resurse si timp. As vrea sa felicit Blue Air pentru ca a realizat cu succes obtinerea inregistrarii IOSA.

 

Astazi la nivel mondial sunt doar 403 companii IOSA si pentru noi aceasta realizare reprezinta un important element care ne diferentiaza de alti operatori aerieni”.

Comentarii Facebook