Miercuri 1 Februarie

Barul Baracca și alte 3 localuri, închise de Protecția Consumatorilor. În 2018, Baracca era cel mai bun restaurant din România / UPDATE


UPDATE

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj anunță că, în privința controlului de luni, 24 februarie, de la (Baracca - zona bar, Engels, din Piața Engels - bar și bloc alimentar subsol, Hanul Dacilor - bar, și restaurantul Boema - Iuliu Maniu - bar și bloc alimentar), măsurile de sistare a activității au fost ridicate pentru că operatorii economici au remediat problemele.

Marți, 25 februarie, au fost închise locațiile Mama Manu.

Shaormeria Mama Manu, închisă de Protecția Consumatorilor Cluj

---------------------

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a închis patru restaurante și baruri din Cluj-Napoca pentru probleme privind siguranța consumatorilor. 

Azi, 24.02.2020, au fost verificați un număr de 9 operatori economici la 4 dintre ei dispunându-se măsura opririi temporare a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor aferente blocului alimentar și zona bar (Baracca - zona bar, Engels, din Piața Engels - bar și bloc alimentar subsol, Hanul Dacilor - bar, și restaurantul Boema - Iuliu Maniu - bar și bloc alimentar). 

Sancțiunile aferente fiecărui operator economic sunt între 30.000 și 80.000 de lei. Unitățile vor fi redeschise pe măsura îndeplinirii măsurilor dispuse cu ocazia controalelor”, anunță Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj.

Între neregulile constatate la controlul din 24 februarie se numără: ”produse și preparate cu data limită de consum și data durabilității minimale depășite, cu una până la 15 zile, produse depozitate necorespunzător sau la care a fost schimbată starea termică, produse fără elemente de identificare caracterizare, lipsă informații alergeni și preparate care provin din produse decongelate”, precizează inspectorii de la Protecția Consumatorilor.

Poziția Baracca: Neconformitățile din zona de bar au fost remediate imediat și barul restaurantul a fost redeschis începând cu orele 18:00 în aceeași zi (24 februarie). 

Restaurantul Baracca funcționează actualmente conform programului său standard de funcționare și sub aceeași rigoare organizatorică care ne-a asigurat longevitatea în acești peste 12 ani de când existăm pe piață și la același standard de calitate cu care ne-am obișnuit clienții. Am vrea să asigurăm publicul care ne urmărește și oaspeții că suntem deschiși la a răspunde la orice întrebări și a clarifica orice nelămurire privind activitatea noastră”, declară Maria Dunca, managerul restaurantului Baracca.

Comentarii Facebook