Vineri 27 Ianuarie

Banca Transilvania lansează inițiativa #CumpărăDeLângăTine, pentru susținerea afacerilor locale

Banca Transilvania lansează o nouă iniţiativă pentru susţinerea antreprenorilor, de această dată pentru cei care fac parte din viaţa noastră de zi cu zi prin afacerile lor.

Cafeneaua din drumul spre birou, magazinul cu de toate de lângă bloc, florăria de pe strada vecină sau magazinul online cu produse naturiste – şi multe alte exemple – sunt business-uri locale şi sufletul oricărui cartier sau oraş.

Cumpara de langa tine! este provocarea lansata de BT pentru a solidariza din nou oamenii, asa incat sa afle despre ele cat mai multe persoane. Antreprenorii, indiferent de marimea afacerii, platesc taxe, impozite si creeaza locuri de munca. Sustinand business-urile de cartier, romanii sustin economia locala. Primul pas a fost facut de angajatii bancii, prin recomandarea unor de afaceri din tara, chiar daca nu sunt clienti BT. Campania incepe azi cu Omer Tetik, Director General, care prezinta Filgud (Bucuresti), cu Tiberiu Moisa, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, care vorbeste despre Panemar (Cluj-Napoca) si cu Sorina Tigantea, Manager Relatii Clienti Agribusiness, care promoveaza business-ul Floare din Banat (Timisoara). Urmeaza alti zeci de #OameniDeLaBT.

Mă întreabă lumea ce este de făcut acum în România. Cred că sunt multe de făcut, dar un lucru pe care îl putem face uşor fiecare dintre noi este să susţinem afacerile locale, să cumpărăm de la oamenii şi firmele de lângă noi. Aşa susţinem toată ţara şi noi, indirect. Mă bucur să fiu parte din această iniţiativă şi îi provoc pe cei care mă cunosc, pe colegii şi prietenii mei: alegeţi-vă câte un business de cartier şi cumpăraţi de acolo, sunt multe şi fac treabă bună. Au lucruri de calitate, comparabile cu orice vine din afară. Challenge deschis!” – declară Ömer Tetik, Director General BT. “Nu este o simplă campanie. Vrem să pornim o mişcare pentru ca fiecare dintre noi să se gândească mai mult la impactul cumpărăturilor şi achiziţiilor noastre în economie şi cum impactează acestea ţara.” – continuă Ömer Tetik.  

Banca a venit şi cu alte iniţiative pentru a susţine antreprenorii în contextul pandemiei. Aşa sunt cele două hub-uri pentru cumpărături online, #DirectLaTine şi #InMişcare, lansate împreună cu clienţii, precum şi Cumpără de la o afacere mică, pentru a impulsiona cât mai multe persoane să cumpere de la firme aflate la început de drum.  


Comentarii Facebook