Aveti probleme cu celulita? Este momentul sa le rezolvati! 10 sedinte de masaj anticelulitic la 117 lei, in loc de 300 de lei (P)

Timp de trei zile puteti cumpara 10 sedinte de masaj anticelulic la un pret mai mic cu 61%, fata de pretul normal. Oferta va este oferita de Red Deal si Cabinetul de Masaj şi Terapii Complementare Lotus din Cluj-Napoca.

 

Daca celulita nu va face probleme, dar vreti sa va relaxati, oferta este valabila, la acelasi pret, si pentru masajul de relaxare.

Puteti alege asadar unul dintre cele doua tipuri de masaje:

 

-Masajul anti-celulitic este una dintre cele mai bune soluţii de a scăpa de "coaja de portocală", acţionându-se direct asupra straturilor superficiale ale corpului. Astfel se stimulează supleţea, elasticitatea pielii, ţesuturile subcutanate şi se activează circulaţia sângelui.

-Masajul de relaxare este un masaj general aplicat întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară şi generarea unei stări de bine. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată.


Daca veti achizitiona cuponul de reducere in aceste trei zile, il veti putea folosi oricand in perioada 25 februarie - 30 aprilie 2011, asa ca veti arata perfect cand vara isi va face aparitia si veti merge la plaja. 

 

Oferta o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook