BRONTO a lansat cu fast primul showroom din Romania dedicat gradinaritului (P)

 

Bronto, unul dintre liderii nationali in domeniul masinilor si uneltelor de gradinarit a marcat cei 17 ani de existenta prin lansarea unui concept inovator: "Gradina ta are un nou stilist!"

Este vorba de lansarea primului showroom din Romania dedicat gradinilor de pretutindeni.  Aceasta inseamna, deopotriva, masini moderne pentru amenajarea gradinii, creativitate, pasiune, stil, experienta si performanta unor branduri majore pe piata mondiala.

Deschiderea showroom-ului s-a desfasurat in cadrul unui set de manifestari de doua zile (17 si 18 februarie), organizate de catre agentia MSA Events ca un adevarat eveniment de marca, avand parte de alocutiuni, lansari oficiale, conferinte de presa si concerte antrenante. Alaturi de deschiderea showroom-ului, a avut loc si intalnirea anuala a distribuitorilor Bronto.

Showroom-ul Bronto este situat pe strada Dambovitei, la numarul 47, fiind proiectat si realizat la standarde europene intr-un stil interactiv, facilitand accesul publicului la cele mai noi si performante masini si unelte de gradinarit.

In cadrul evenimentului a avut loc introducerea exclusiva pe piata autohtona a marcii japoneze de renume international Maruyama, in prezenta unei delegatii nipone sosite la Cluj pentru acest eveniment. Tot aici s-a lansat si gama de masini de gradinarit Wolf Garten, un alt brand cu nume in domeniu. Delegatii au beneficiat de conditii foarte bune de gazduire si de o sala de conferinte incapatoare,  oferite de West City Hotel. Concertul incendiar al formatiei Nightlosers a incununat un eveniment deosebit, unic in peisajul pietei de profil de la noi.

Bronto va invita la stilist, pentru un nou look al gradinii dumneavoastra, in ton cu cele mai noi tendinte ale modei!

Comentarii Facebook