Aveți nevoie de un post de transformare a energiei electrice? - Avem soluția! (P)


T&D Proelectric oferă produse inovatoare și eficiente, servicii și soluții de cea mai înaltă calitate și se concentreaza permanent și neobosit pe castigarea respectului și loialitatii clienților.

T&D Proelectric are o istorie lungă în producerea si furnizarea de componente și sisteme de distribuție a energiei de ultimă generație.
Oferta noastra completă de produse poate furniza orice, de la posturi de transformare, borne electrice, tablou de automarizari pana la celule, echipamente, tablouri de medie tensiune și tablouri de joasa tensiune.

Printr-o echipă unită, formata din oameni cu experiență în domeniu, putem asigura calitatea echipamentelor tehnice la un preț competitiv și flexibil, singurul nostru scop fiind un client multumit.

Acest lucru este realizat prin bazându-se pe talentele, abilitățile și creativitatea angajaților noștri într-un mediu deschis, cooperant, și dinamic care să permită angajaților în comun, firma, si succese ale clientilor.

Posturile de transformare produse de T&D Proelectric sunt echipamente care îndeplinesc toate conditiile și criteriile de producție, transport și distributie a energiei electrice și ajuta la racordarea consumatorilor publici, industriali (înclusiv în domeniul agriculturii sau constructiilor) sau casnici de curent electric la reteaua de medie tensiune. Cabinele de tensiuni au o putere curpinsa intre 40 și 2500 kVA cu tensiuni de 6, 10, 20 kV.

Posturile de transformare (PT) sunt folosite in cadrul retelelor electrice trifazate de distributie de tensiune medie, radiale sau buclate pentru alimentarea instalatiilor electrice de joasa tensiune (pana la 1 kV inclusiv), si sunt preferate pentru ca au numeroase avantaje, dintre care amintim siguranta in functionare atat pentru persoanele care opereaza cu un post de transformare cat si pentru mediu, fiind realizate in varianta constructiva, cu acces atat din exterior cat si din interiorul cabinei de tensiune electrica, in functie de nevoile clientului, instalarea lor rapida, durata de viata de treizeci de ani, mentenanta scazuta.

Pentru a putea înțelege mai bine mecanismul de funcționare a unui post de transformare electrică, la un post de transformare energia electrică ajunge într-o instalatie electrica de distributie de medie tensiune de unde, prin unul sau mai multe circuite de medie tensiune ajunge sa fie transmisa transformatoarelor coborate de medie pe joasa tensiune. Din respectivul transformator, prin circuite de joasa tensiune, energia electrica ajunge la un tablou de distributie de joasa tensiune, acesta fiind prevazut cu un intrerupator si un separator pentru a asigura protectie si siguranta.

Un punct de alimentare are rolul de a asigura transferul de energei din reteaua electrica catre cea de joasa tensiune, protectia in cazul scurtcircuitelor asigurandu-se cu ajutorul sigurantelor fuzibile, acestea avand o constructie simpla si un cost scazut, avand atat rol separator cat si rol limitator, oprind curentul de scurtcircuit inainte ca acesta sa ajunga la valoarea maxima. In concluzie, posturile de transformare, pe langa faptul ca au o utilizare diversa, sunt si foarte sigure ca folosire atat pentru consumatori cat si pentru personalul operativ.

T&D Proelectric este axat complet pe detectarea detaliilor specifice și nevoilor fiecărui client în parte, și furnizarea celor mai bune servicii acestora.

Comentarii Facebook