Joi 27 Ianuarie

Aplicatia BT Pay are 5 functionalitati noi. Ce poți face de acumBanca Transilvania lanseaza optiuni noi pentru aplicatia BT Pay, asa incat clientii au la dispozitie tot mai multe posibilitati de gestionare facila si non-stop, cu ajutorul telefonului, a cardurilor si a banilor.


Noile functionalitati BT Pay sunt urmatoarele:

-Urmarirea, pe categorii, a cumparaturilor si platilor facute cu cardurile;
-Setarea limitelor de tranzactionare a cardurilor BT fizice si a celor inrolate in BT Pay (digitale) pentru platile la comercianti si pentru cele online, respectiv pentru retragerile de bani de la bancomatele Bancii Transilvania;
-Blocarea temporara sau permanenta a cardurilor BT digitale si fizice;
-Alimentarea cardului de credit cu suma minima sau maxima necesara lunar – automat, la scadenta sau in orice moment;
-Acces la oferte pentru cei care folosesc BT Pay si Fitbit: prin conectarea cu contul Fitbit, utilizatorii vor gasi oferte BT surpriza pe care le pot accesa in functie de numarul de pasi facuti prin mersul pe jos, precum si de folosirea BT Pay. Ofertele de inceput sunt urmatoarele: numar dublu de puncte STAR pentru platile cu cardul de cumparaturi prin BT Pay, discount la pachetele Snowfest 2019 si asigurare gratuita pentru incidente.


“Cu 12 functionalitati BT Pay lansate in zece luni, dezvoltarea acestei aplicatii a fost si este o prioritate pentru noi in ceea ce priveste abordarea BT . Dorim sa oferim varietate clientilor nostri, pentru a putea alege optiunile care li se potrivesc cel mai bine zi de zi. Am inceput cu platile contactless si cu transferul rapid de bani, iar acum am ajuns sa integram in BT Pay optiuni care ajuta la gestionarea mai buna a cardurilor si a banilor, respectiv care incurajeaza un stil de viata sanatos. Pregatim, desigur, si alte lansari.“, declara Oana Ilas, Director Coordonator, Directia Dezvoltare si Management Produse Retail, Banca Transilvania.

“Produsele Fitbit sunt gandite pentru a ajuta oamenii sa isi atinga obiectivele in materie de sanatate si sport, oferindu-le sfaturi practice, in functie de nevoile lor. Cu ajutorul acestui parteneriat cu Banca Transilvania putem sa facem cunoscut si mai mult conceptul de a face miscare in mod constant, pastrand totodata motivatia la cote ridicate in fiecare zi.”, afirma Rares Florea, Regional Country Manager Fitbit.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardului/cardurilor de la Banca Transilvania.

De la lansare, din ianuarie a.c., aplicatia a fost descarcata de 180.000 de ori. Numarul platilor cu telefonul la comercianti si al transferurilor de bani intre utilizatorii aplicatiei a crescut cu 35% in trimestrul al treilea fata de cel anterior.

Comentarii Facebook