Ansamblul rezidential Flora Parc - "Mai mult decât o casa, acasa!" - Avans, cel mult 5%(P)


In  contextul  actual,  piata  imobiliara  din  Cluj  Napoca  cunoaste  o  noua  traiectorie,  noi  investitori  venind  cu  solutii  viabile  pentru  toti  cei  care  isi  doresc o casa, oferindu-le conditii preferentiale. 


Acest  fapt este dovedit de  cel mai modern  ansamblu  rezidential prezent  in  zona Flora din cartierul Manastur, Cluj Napoca.


Constructia  ansamblului  a  inceput  in  luna martie  a  acestui  an,  iar  lucrarile sunt aproape  finalizate, astfel  încat,  in  luna decembrie apartamentele vor  fi predate proprietarilor. Cladirea, cu 10 etaje, gazduieste 151 apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, 100 parcari  subterane  si 60  parcari  supraterane  cu  intrare  controlata,  precum  si spatii  de  depozitare  subterane.

 

Apartamentele  sunt  spatioase,  cu  suprafete construite de pana la 115 mp, cu terase si balcoane generoase, de la 5 la 94 mp si se predau la stadiul de semifinisat sau finisat.

 

Pentru pretentiosi, Flora Parc dispune de cateva apartamente cu gradina de iarna, avand o panorama deosebita si un design de exceptie. Constructia este dotata cu sistem de iluminare modern si lifturi operationale pana in garajul subteran. Lifturile sunt de cate 6 persoane, cu usi glisante din  otel inoxidabil si sistem automatizat. 

 

Zona  Flora  din  cartierul  Manastur,  in  care  este  construit  ansamblul rezidential  este  una  foarte  buna,  fiind  aproape  de  centru,  la  doar  cateva minute de marile supermarketuri si la mai putin de 50 de metri de statiile de autobuz.

  
Desi  este  situat  in  apropierea  arterelor  principale  ale  municipiului  Cluj-Napoca,  ansamblul  ofera  o  ambianta  linistita  si  retrasa  fiind  protejat  de zgomotul zilnic al orasului. In apropiere se gasesc câteva importante parcuri de agrement, gradinite, scoli, facultati si biserici. 

 

 
.      
   
 
Un  alt  beneficiu  pentru  rezidentii  Flora  Parc  este  parcul  de  joaca  pentru copii, destinat exclusiv viitorilor  locatari. Spatiul este amenajat  in  imediata apropiere a ansamblului, pe o suprafata de 250 mp si dispune de loc de joaca pentru copii, dotat cu echipamente atractive.

 

        

 
 
“Pentru  a  sprijini  clujenii  in  achizitionarea  unei  locuinte  Flora  Parc,  am hotarat perceperea unui avans de maxim 5% urmand ca restul sa fie platit in momentul in care se preda apartamentul si se incheie contractul de vanzare-cumparare  la  notar,  indiferent  de  modul  in  care  clientul  isi  asigura finantarea.” a declarat Ildi Pal, office managerul firmei dezvoltatoare. 

 

Aceasta a mai specificat ca ansamblul Flora Parc este  finantat  in  intregime din fonduri proprii si ca potentialii clienti au posibilitatea de a afla mai multe informatii de pe site-ul www.floraparc.ro, la telefon 0730 244 904 si direct de la dezvoltatori in cadrul unei prezentari publice a complexului cu ocazia inaugurarii showroom-ului. 

 

 

                    Strada Agricultorilor nr 1, Cluj-Napoca

 

 

Comentarii Facebook