Duminica 10 Decembrie

Little Big si-a deschis magazin in Iulius Mall Cluj


Unul dintre cei mai mari producatori de denim din Europa si Orientul Apropiat, Little Big, si-a deschis primul magazin din Transilvania, in Iulius Mall Cluj.

"LTB by Little Big este o marca de jeans bazata pe calitate superioara si design original dictate de tendintele street style preferate de tinerii dinamici. Cele 17 milioane de articole de imbracaminte fabricate anual de Little Big scot in evidenta siguranta de sine a clientilor din intreaga lume care doresc sa se simta confortabil in orice moment", precizeaza reprezentantii Mall -ului clujean.

"Exista numeroase branduri de jeans, la fel cum exista si tipologii diferite de clienti. Calitatea tesaturilor si finisajelor, croiurile perfecte, designul inovator si culorile placute caracterizeaza fiecare articol Little Big", a afirmat Ionut Bungardean, manager LTB in Iulius Mall Cluj.

Atractiva este si amenajarea noului magazin din Iulius Mall. Statutul de trendsetter a determinat marca Little Big sa se pozitioneze central in shopping mall - langa Cinema City - pentru a evidentia calitatea si originalitatea produselor, dar si preturile accesibile. in plus, amenajarea este distincta si transmite clientilor sentimentul ca magazinul este un spatiu relaxat, la fel ca produsele LTB.

Fondata in 1994 in Istanbul, marca LTB by Little Big se distribuie in 67 de magazine proprii pe intreg mapamondul, majoritatea concentrate in Turcia, Italia, Olanda, Germania, Rusia, Emiratele Arabe, Africa de Sud si S.U.A.

LTB by Little Big este unul dintre cele 15 branduri care detin acreditarea Turquality pentru consolidarea imagini calitatii, sporirea recunoasterii si constientizarea brand-urilor turcesti.

Comentarii Facebook