Angajații de la Aeroportul Cluj protestează în fața Consiliului Județean Cluj


Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj va protesta în zilele de 19 și 20 martie, între orele 15:15 și 16:15, în fața Consiliului Judeţean Cluj. Oamenii spun că ”s-au săturat să fie bătaia de joc a administraţiei judeţene şi a Președintelui Alin Păunel Tişe”. 

Toate nemulțumirile noastre au fost aduse în ultima perioadă la cunoștința comunității, a celor interesați de activitatea și dezvoltarea aeroportului. Considerăm că presiunea exercitată în diverse moduri de către autoritatea tutelară asupra noastră, afectează nu numai munca angajaților, dar și imaginea Aeroportului pe plan național și internațional”, a declarat președintele Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, Gabriel Ene.

Acuzațiile care îl vizează pe Alin Tișe sunt grave. Sindicaliștii spun că președintele Consiliului Județean Cluj  vrea să își pună oamenii în fruntea Aeroportului Cluj pentru a încerca vinde5rea sau concesionarea acestei societăți de stat cu caracter strategic. 

Alin Tișe a spus că s-a întâlnit cu firma care a construit aeroportul din Istanbul, dar că nu a fost vorba despre vânzarea Aeroportului clujean, ci de faptul că turcii sunt interesați să construiască un aeroport la Cluj.

Comentarii Facebook