Miercuri 24 Aprilie

Aeroportul Cluj oferă spații de închiriat cu 2 euro pe metru pătrat. Falimentele s-au ținut lanț

 

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj oferă spații de închiriat cu 2 euro pe metru pătrat, chiriile scăzând foarte mult din cauza crizei.

 

Noi îi invităm pe toți cei care au idei să închiriem spații. Majoritatea s-au orientat spre baruri. Noi în momentul de față avem 4 -5 baruri. Avem în terminalul vechi un restaurant cu prețuri acceptabile. Din păcate avem 70% trafic low-cost și asta se reflectă asupra consumului. Am avut un restaurant cu vedere spre pistă care a dat faliment. Am avut o florărie care a dat faliment. Farmacia a dat faliment. În cotinuare îi invităm pe oamenii de afaceri să vină, dar nu numai pentru baruri.

 

Ne pare rău că recent a falimentat un magazin care oferea articole de aviație, avioane, machete. Sperăm ca o dată cu depășirea crizei economice lucrurile să revină la normal”, a explicat directorul Aeroportului, David Ciceo, la emisiunea online Știri de Cluj LIVE.

 

Ciceo a spus că, în acest moment, chiria pentru un spațiu comercial începe de la 2 euro pe metru pătrat. ”În momentul de față, dacă nu este vorba despre baruri, pentru multe idei dăm și cu 2 euro pe metru pătrat. Îi invităm pe toți să închirieze spații la aeroport. Chiriile sunt cuprinse între 2 și 100 de euro pe metru pătrat.

 

Organizăm licitații cu strigare și cei care au idei pot depune o solicitare. În afară de bar, restaurant sau rent a car, începem cu 2 euro pe metru pătrat”, a mai spus David Ciceo.

 

CITEȘTE ȘI:

Top zboruri ce ar putea apărea în curând pe Aeroportul Internațional Cluj!

Aeroportul Cluj va avea o parcare nouă cu tarife LOW-COST

Comentarii Facebook