Adis Sportswear si Calcio Sport, doua noi magazine in Iulius Mall Cluj (P) FOTO


Doi retaileri de echipamente si vestimentatie sport au deschis, recent, magazine in Iulius Mall Cluj. Pe o suprafata de 160 mp, noii parteneri raspund preferintelor transilvanenilor iubitori ai sportului.

Incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport, dar si articole outdoor, ale unor marci de renume a reunit noul magazin Adis Sportswear din Iulius Mall. Puma, Adidas, Nike, Converse, Solomon, North Face, O'Neill, Scarpa, Gri Sport, Lomer, Gotech, Korexus si Cebe sunt brand-uri dorite de clientii din Transilvania, la preturi corecte pentru calitate si originalitate. Nu doar tendintele sunt prezente pe
rafturile si in vitrinele Adis Sportswear - magazin situat langa insula U Cluj -, dar si o gama variata de modele, astfel incat iubitorii sportului gasesc intr-un singur magazin tot ceea ce au nevoie pentru a se simti confortabil si in voga.

Calcio Sport este un alt retailer care raspunde nevoilor tot mai crescute ale transilvanenilor de a se imbraca sport. Situat la primul nivel, langa Kenvelo, Calcio Sport are colectii variate de produse ale binecunoscutelor marci Adidas, Nike, Puma si La Coste, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii. Acesta este al cincilea magazin deschis de Calcio Sport, dupa Arad si Timisoara. Preturile oscileaza intre 69 si 449 lei pentru accesoriile, vestimentatia si incaltamintea originala abia lansata de marile brand-uri internationale. Pentru recenta deschidere din Iulius Mall, noul magazin are preturi speciale.

Comentarii Facebook