Subway a deschis primul restaurant din provincie, la Iulius Mall Cluj


Subway a deschis sambata, 5 mai, in Iulius Mall Cluj, primul restaurant din afara Capitalei.

Vestitul brand gastronomic a facut deliciul transilvanenilor care au venit in week-end in Iulius Mall Cluj, sandwich-urile fiind cele mai apreciate de consumatori. Subway se afla la etajul shopping mall-ului, in food court Almondo, si ocupa o suprafata de 80 mp.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis in urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locatie urmand a fi inaugurata, pe 31 mai 2012, la Iasi, in ansamblul urbanistic Palas.

Subway a luat fiinta in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari. Destinat, in principal, persoanelor cu un stil de viata activ, care doresc o masa echilibrata in timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul ca ofera aceeasi calitate oriunde in intreaga lume.
 
Produsele de baza sunt sandwich-urile, gama completata de preparate crocante (crisps), supe, prajiturele americane, bauturi calde si reci. Sandwich-urile sunt pregatite in fata clientilor, dupa cum doresc. Toate ingredientele sunt la cel mai inalt standard, fapt ce garanteaza obtinerea aceleiasi calitati si aceluiasi gust in toate unitatile lantului.

 

Pretul unui sandwich variaza intre 8 si 9 lei.

Comentarii Facebook