Miercuri 30 Septembrie

A zecea ediție a Conferinței ”Putere prin Oameni” are loc la Cluj. Vezi care sunt temele principale (P)
Cea de-a zecea ediţie a Conferinţei ”Putere prin Oameni” se va desfăşura la Cluj-Napoca, joi 1 octombrie 2015, la Hotel Opera Plaza. Evenimentul constituie unul dintre cele mai importante forumuri de management din România şi este organizat în fiecare an de către Centrul de Dezvoltare Managerială Cluj.

Tema Conferinţei din acest an, “Conducând oameni diferiţi”, oferă cadrul pentru discutarea unor teme care propun acţiuni integrate şi direcţionate către reducerea inegalităţii de şanse, dar şi alte aspecte ale multiculturalităţii în societate şi organizaţii.

Ediţia din acest an îi are printre vorbitori (alfabetic) pe Costin Borc - CEO, CRH Romania, François Coste - CEO, Groupama Romania, Crina Ilie - Vice Preşedinte HR, Genpact Europa; Voicu Oprean - Fondator şi CEO, AROBS; Dana Oprişan - HR Director, Grup Renault Romania, Paul Pătraşcu - HR Senior Manager Eastern Europe, Fujikura; Florin Spătaru, Director de Resurse Umane şi Afaceri Corporatiste Damen Shipyards Galaţi; Andreea Voinea - Executive Director HR, BCR – Erste Bank.

Puterea pe care noi, fiecare dintre noi, o avem este amplificată atunci când ştim să apreciem în ceilalţi oameni – în familie, în organizaţiile în care activăm, în cei pe care îi întâlnim de-a lungul vieţii şi carierei, de oriunde ar fi ei –atât lucrurile pe care le avem în comun, cât şi bogăţia şi mirarea de a fi diferiţi.

Invitaţii noştri şi organizaţiile de succes pe care le conduc ne demonstrează că acceptarea diversităţii, sub toate formele ei, înseamnă mai mult decât reconciliere umană. În plus, este vorba de productivitate în companii, de proiecte de succes care nu pot fi clădite altfel decât pe înţelegerea perspectivelor, valorilor şi obiceiurilor personale care sunt altfel decât ale noastre, pe colaborare şi apreciere.” a declarat Florin-Ioan Petean, directorul executiv al Centrului de Dezvoltare Managerială.

Pentru Centrul de Dezvoltare Managerială, conferinţa reprezintă finalizarea cu succes a unui important proiect finanţat de Uniunea Europeană, “Cariere la feminin”, derulat în perioada mai 2014 – decembrie 2015. Obiectivul general al proiectului l-a constituit stimularea şi creşterea ratei de ocupare a populaţiei feminine pe piaţa muncii şi a fost derulat împreună cu Asociaţia AS 2001 Alba Iulia şi Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie – filiala Alba, prin POSDRU /144/6.3/S/129188 şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Ediţia din 2015 a Conferinţei „Putere prin Oameni” încununează în acelaşi timp 21 de ani de activitate pentru Centrul de Dezvoltare Managerială, consolidarea unor parteneriate durabile şi colaborări de excepţie cu numeroşi jucători de anvergură de pe piaţa românească şi europeană. Centrul consemnează două decenii de reuşite profesionale de excepţie, o perioadă în care a conceput şi a livrat programe de training şi consultanţă în România, Europa Centrală şi de Est şi Asia.

.

Comentarii Facebook