Clujenii de la Farmec au inaugurat primul lor magazin de brand din Spania, la Barcelona (P)



Partenerul companiei Farmec S.A. din Barcelona, Mercatrom Alimentacion SL, a inaugurat recent primul magazin de brand Farmec din Spania, în Barcelona.

 

Situat pe strada Carrer Provença, o zonă foarte accesibilă publicului, aflată aproape de centrul metropolei, noul magazin își așteaptă vizitatorii într-un spațiu modern, inspirat de designul existent deja în toate magazinele Farmec din țară sau din străinătate.

Deschiderea noului magazin de brand Farmec în Barcelona, unul dintre cele mai apreciate orașe din lume de către turiștii de pretutindeni, a venit ca răspuns la cererile din ce în ce mai mari de produse cosmetice românești din partea localnicilor, a turiștilor și a românilor stabiliți în Spania.

Ca urmare a acestor cereri, am decis să le oferim consumatorilor din Barcelona produse de înaltă calitate și un brand cu tradiție, credibilitate și renume internațional”, au declarat Doru și Crina Rosu, proprietarii Mercatrom Alimentacion SL.

Ne bucurăm că putem fi mai aproape de consumatorii din Spania – localnici, turiști sau români stabiliți în aceste locuri. În cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute și apreciate ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”, a spus, la rândul său, Mircea Turdean, Directorul General Farmec.

Vizitatorii noului magazin din Barcelona pot găsi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica de la Cluj-Napoca, precum și mărci tradiționale, îndrăgite de consumatori din toate colțurile lumii. Printre acestea se numără dermatocosmeticele din gama Gerovital H3 Derma+, produsele din gamele Gerovital H3 Classic și Retinol, Gerovital H3 Evolution, cât și cele dedicate îngrijirii bărbaților, Gerovital H3 Men. Alături de acestea, consumatorii se mai pot bucura și de produsele din gamele Aslavital, Farmec Argan Plus, precum și de alte produse pentru îngrijire personală, cosmetică decorativă și produse din gamele profesionale din portofoliul Farmec.

Magazinul de brand din Barcelona este cel de-al treilea centru Farmec inaugurat în afara țării anul acesta după ce, în primăvară, au fost deschise magazinele din Franța (Menton) și Grecia (Alexandroupoli). În 2014, două magazine Farmec au fost inaugurate în Grecia, la Salonic şi Katerini. Primul magazin Farmec din afara țării a fost deschis în 2003 în Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013, compania are un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin. Iar în România, Farmec deține şase magazine proprii în Cluj-Napoca, Arad, Timișoara şi Târgu-Mureș.

Colaborarea cu partenerii din străinătate în vederea deschiderii magazinelor de brand, este parte a strategiei pe termen lung prin care Farmec urmărește extinderea prezenței pe piețele internaționale. În prezent, produsele Farmec ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Comentarii Facebook